P&T Create

TERRASSEN

Bij het aanleggen van uw toekomstig terras komt er veel maatwerk kijken. Bij P&T-create zijn we daarvoor volledig uitgerust. We zetten eerst de volledige oppervlakte af met piketten. Daarna bepalen we het waterpaspunt met behulp van een laser. Bij elk type terras, tegels of hout, moet de ondergrond bestaan uit gestabiliseerd zand. Wij zorgen voor alle grond- en nivelleerwerken en helpen u bij de keuze tussen de verschillende soorten natuursteen, kasseien of hout. Tegels kunnen gecombineerd worden met hout. U kan uiteraard ook kiezen voor een volledig stenen terras. Afhankelijk van de oppervlakte van het terras kan u kiezen tussen verschillende legpatronen. Naargelang de steen die u wil gebruiken is er een ruime keuze aan legpatronen. Met het patroon komt de steen en dus ook het terras beter tot zijn recht.

Na de aanleg van het terras kan u vertrouwen op advies van P&T-create in verband met het onderhoud van uw terras.

  

OPRITTEN

Met de jarenlange ervaring in het leggen van opritten zit u ook hiervoor goed bij P&T-create. Opritten bestaan net zoals terrassen uit een gestabiliseerde zandondergrond. De aanleg van een oprit kan in klinkers, kasseien, dolomiet of natuursteen. Elk van deze materialen heeft zijn eigen karakter en geeft elk een andere uitstraling aan uw oprit. Om onkruid en mos te vermijden, maken we gebruik van een anti-onkruid en mos voegmortel. Deze mortel is bestand tegen het onkruid en is zeer gemakkelijk te onderhouden.

P&T-create heeft een uitgebreid aanbod in klinkers, kasseien en tegels om aan uw wensen te voldoen. We helpen u graag bij het kiezen van het materiaal dat het best past bij uw woning. Alle producten zijn altijd van de eerste keus en met zorg geselecteerd. Wij garanderen u bovendien een perfecte plaatsing. 

  

VERBOUWINGEN

Heeft u plannen om uw woning te verbouwen? Een verbouwing is geen eenvoudige klus en er komt heel wat bij kijken. Ook moet u rekening houden met onvoorziene omstandigheden en wijzigingen van de plannen. P&T-create is uw beste garantie op een succesvolle verbouwing en leidt u door het volledige verbouwingsproces zonder al te veel zorgen. We zetten steeds elke stap van het proces in samenspraak met onze klant.

Als uw verbouwingsideeën nog geen concrete vorm hebben, helpen wij u ook graag daarbij en kijken we wat er allemaal technisch mogelijk is. Bij P&T-create vormen we jouw woning om in een echt droomhuis.

Aangezien wij steeds met dezelfde leveranciers werken, kunnen wij u een zeer scherpe prijs aanbieden van onze materialen.

 

P & T Create

Specialisaties

  • Verbouwingen
  • Opritten
  • Terrassen
  • Grondwerken
  • Vloeren
  • Buitenconstructies

 

Contact

P&T Create
adresHulstplein 5
8700 Tielt
mailinfo@pt-create.be
 
Poelvoorde Wauter
telefoon+32 (0) 497 78 74 20